Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 19 évesen még szűz vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 19 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
19 Éves lány vagyok.Volt több barátom is, de nem éreztem úgy hogy itt az idő.A korombeliek állandóan piszkálnak emiatt.

2019. máj. 28. 13:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy itt picsogsz.. Ha te nem érzed gáznak, akkor mit foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak erről? Ha szerintük gáz, akkor meg szard le őket.. Inkább legyél 25 évesen is szűz, mintsem olyan aki 14 évesen elvesztette és utána fűvel fával kefelt
2019. máj. 31. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!