Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy viselkedjek? Pasi ügy.18/L
Általános iskolában osztálytársak voltunk, most mindketten végzősök vagyunk, de nem egy suliba járunk. Régebben nagyon tetszettem neki, persze ez engem nem érdekelt még akkor, viszont most felkeltette az érdeklődésemet. Egyik buliban pár hete találkoztunk és nagyon kedves volt, beszélgettünk, meghívott egy italra és nagyon megfogott. (Egyébként helyes is lett nagyon, sokat változott)
Azóta hébe hóba beszélgetünk neten keresztül, de nem látom, hogy nagyon érdekelné mivan velem, picit félénknek tűnik. Legutóbbi buliban is odajött hozzám, de csak adott két puszit és ment is a dolgára. Szeretném ha kicsit több is lenne köztünk. Mikor legutóbb beszéltünk felhozta, hogy emlékszik még arra mi szeretnék lenni majd a jövőben,, hogy konkrétan mi az álommunkám, és meglepett, mert melyik pasi az, aki ilyen kiskori semmiségre emlékszik? :D Apró jelek vannak, ami arra utal, hogy tetszem neki, de kicsit összezavar, hogy nem annyira sokat ír, keres. Szerintetek? Írjatok nekem tanácsokat légyszíves. Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!