Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír rám soha?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám soha?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel ismerkedek egy ideje és elég sokat beszélünk facebookon és talizni is fogunk valamikor. Amikor ráírok tök kedvesen válaszol, érdeklődik és beszélgetünk akár órákig is. Viszont ő soha nem keres magától, ha nem írok neki nem ír rám meg se kérdezi mi újság velem. Miért lehet ez?
2019. máj. 25. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kelleti magát :)

Vagy te nem vársz eleget :)

Vagy csak szimplán kedves és nem akar tőled semmit :)

2019. máj. 25. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, nem szeretnék rákérdezni, de úgy érzem, hogy feleslegesen írok neki annyit.
2019. máj. 25. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Ne írj rá pár napig. Ha érdekled őt, úgyis keresni fog.
2019. máj. 25. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lány ismerősöm akit több mint 4 éve ismerek, bár ezalatt az idő csak tavaly nyáron találkoztunk először. Akkoriban kezdődött valami ami tartott 3 hónapig, napi szinten írtunk és sűrűn találkoztunk. Aztán ez valahogy abba maradt és már nem írtunk de januárban megkeresett, hogy nem e tudok segítteni neki ebben abban. Majd elkezdte, hogy hiányzok stb. Kimentünk újra, bár ezután már nem keresett. Azóta már voltunk kint párszor, van, hogy ő hozza fel, van, hogy én, de ha én nem írnék neki akkor szint alig keresne. Sokszor nem válaszol. Amit előttem írtak, hogy ne írj neki, majd ír, azt fogadd meg és próbáld ki. Én is eljátszottam 2x is, 2-3 nap után írt. De ez sokkalinkább csak baráti viszony, hiába van csók, összebújás, ha akarna valamit akkor írna minden nap. Legalábbis amikor alakult köztünk még tavaly akkor olyan volt, most pedig teljesen más. Ha valaki nem nagyon keres, rövidek a válaszai akkor ne várj tőle sokat.
2019. máj. 25. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!