Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Ismeros. Nem volt meg a megfelelo ember. Orulok, hogy azok elol a fazonok elol "megfutamodtam"
Mara mar egyutt elek a parommal akit anno tobb eve en szemeltem ki magamnak nala nem allt fent ez a problema.
20 éves vagyok, de nekem már volt kapcsolatom. 3 évig is tartott az egyik. De aztán kiderült, hogy van egy autoimmun betegségem és azóta csak találkozgattam pár személlyel, meg levelezgettünk, de végül mindig én vetettem véget a dolgoknak.
Gondolkozom már egy ideje rajta, hogy miért van ez (csak most tettem fel ezt a kérdést ide) és én arra jutottam, hogy nem akarok senkinek a terhére lenni a betegségem miatt.
Nem tudom, hogy valaha megfogok-e változni, mert egy gyógyíthatatlan betegségről van szó, szóval valszeg egész életemben ezt fogom érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!