Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy amikor kezdene komolyodni az ismerkedés, akkor hirtelen úgy érzem, hogy "nem kell nekem kapcsolat" "nem lenne időm rá" "jó nekem egyedül is". De viszont, amikor senkivel sem beszélek és szerelmeseket látok, akkor irigylem őket, hogy milyen boldogak.
2019. máj. 21. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a te agyad egy megfejthetetlen izé...
2019. máj. 21. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:
:(
2019. máj. 21. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
De ezt jófejségből írtam
2019. máj. 21. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Ismeros. Nem volt meg a megfelelo ember. Orulok, hogy azok elol a fazonok elol "megfutamodtam"

Mara mar egyutt elek a parommal akit anno tobb eve en szemeltem ki magamnak nala nem allt fent ez a problema.

2019. máj. 22. 00:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én 23 évesen még mindig itt tartok. 4x voltam szerelmes, de nekik csak barát voltam, nem kellettem. :( Akik meg velem akartak összejönni, én velük egyáltalán nem. Valamint van valaki, aki most is nagyon szeretne, de ennek a kapcsolatnak semmi jövője, jó pasi, de szexen kívül mást nem tudnék vele elképzelni. Márpedig ha még 23 évesen is szűz vagyok, olyan mindegy, mikor veszítem már el, ha eddig vártam, legalább tartsam esélyesnek a kapcsolatot... fiatalabb már nem leszek, mindenhogyan ciki az egész számomra, de ettől még nem leszek kevésbé szociofób, ellenben rengeteg lányt ismerek, akik egyetem alatt egyedül mentek el táborokba csak azért, hogy valakivel potenciálisan összejöjjenek. Nekem nincs olyan érdeklődési köröm, ami szociális lenne. Se tánc, se rendezvényszervezés, főleg csak ilyenek vannak. Nincs olyan csoport, ahová szívesen mennék. Ez nem olyasmi, amit erőltetni lehet. Bezzeg mindenki azzal jön, hogy egyetem után esélytelen ismerkedni munkahelyen. Egyetem mellett dolgozom, egyetlen szingli pasi sincs a munkahelyemen.xD Szóval munkahelyen tényleg nehezebb ismerkedni, mint egyetemen. Tudom, hogy én vagyok a hibás a csigaház életstílusomért, de nekem hiába mondja bárki, hogy az élet a komfortzónán túl kezdődik. Rajtam ez nem segít. :( Még arra sincs pénzem, hogy pszichológushoz menjek. Szóval alig vàrom, hogy főállásban dolgozhassak, akkor talán tudok segítséget kérni. Én beláttam, hogy egyedül nem fogok megváltozni. :(
2019. máj. 22. 01:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is amit mondtak, hogy nem érzed hogy megfelelő személlyel alakul, de lehet amiatt is, mert tartasz az elkötelezettségtől és a felelősségtől. Talán úgy érzed túl nagy teher lenne az életedbe egy kapcsolat, hisz azzal törődni kell. Esetleg magadat nem tartod elég jónak, hogy belekezdj egybe, akkor az megint egy másik helyzet. Várj még kicsit ezzel és meglátod majd lesz-e változás, addig próbálj meg gondolkodni ezen, hogy mi miatt lépsz vissza.
2019. máj. 22. 14:06
 7/8 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, de nekem már volt kapcsolatom. 3 évig is tartott az egyik. De aztán kiderült, hogy van egy autoimmun betegségem és azóta csak találkozgattam pár személlyel, meg levelezgettünk, de végül mindig én vetettem véget a dolgoknak.

Gondolkozom már egy ideje rajta, hogy miért van ez (csak most tettem fel ezt a kérdést ide) és én arra jutottam, hogy nem akarok senkinek a terhére lenni a betegségem miatt.

Nem tudom, hogy valaha megfogok-e változni, mert egy gyógyíthatatlan betegségről van szó, szóval valszeg egész életemben ezt fogom érezni.

2019. máj. 22. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ne félj egy kapcsolattól :) Megérdemled, és elég jó vagy hozzá! Ha szeretéd feloldani az érzést, szerintem menj el pszichológushoz, tud majd segíteni :)
2019. máj. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!