Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalta az osztalytarsam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalta az osztalytarsam a baratnojet a szemem lattara! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lenyeg buliban voltunk es ott smarolt egy masik lannyal . Kb fel eve vannak egyutt es eddig nem volt ilyen . A baratom nemreg gondolkodott a szakitason de nem tette . A lanyt ismerem mert az osztalytarasam volt es jo embernek tartorttam es sokszor segitett nekem . Viszont ugy erzem h a palija nem mondja el neki de en sem akarom nagyon de szerintem ez olyan amirol tudnia kell .

2019. máj. 20. 14:00
 1/6 Rognar ***** válasza:
44%
Rohadtul nem a te dolgod, ne avatkozz bele
2019. máj. 20. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Semmi közöd hozzá
2019. máj. 20. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
én személy szerint nem szeretek belefolyni az ilyen ügyekbe
2019. máj. 20. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy az előttem lévők is írták ez nem a te dolgod. Az ő kapcsolatuk csak rájuk tartozik. Ha jól vettem ki nagyjából gimisek lehettek. Egy gimis kapcsolat nagyon ritkán tart 1 évnél tovább... valószínűleg a lány nem a srác mellett fog megöregedni. Akkor pedig minek okozzál neki ezzel feleslegesen bizalmi problémákat a későbbi kapcsolataiban? Valószínűleg az önbecsülését is odavágná. A srác úgyis rövidesen szakítani fog a lánnyal ha már egy ideje gondolkodok rajta. Ez esetben pedig jobb az édes tudatlanság, nem szükséges, hogy tudjon róla a barátnője, hisz valószínűleg már úgyse leszenk sokáig együtt.. Ilyenkor hagyni kell hogy egy kapcsolat magától záruljon le, nem pedig egy idegen beavatkozása által. Csak feleslegesen törnéd össze a lány szívét, jelenleg az a kisebbik rossz ha hallgatsz erről.
2019. máj. 20. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak nem valami legjobb / nagyon közeli barátnőd, és csak szimplán osztálytársak vagytok köszönő viszonyban, akkor tényleg ne folyjál bele.
2019. máj. 20. 18:46
 6/6 anonim válasza:
Bár nem jó ilyenbe beleavatkozni ha én lennék a lány ilyen helyzetben orulnek ha elmondanad. Lehet mar o is sejt valamit es nemtudja mit csinaljon. 19/l
2019. júl. 3. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!