Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy osztálytársam aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Golyoliba kérdése:

Van egy osztálytársam aki szociopata és nemtudom mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam akit mindig is utáltam mert bunkó,érzelemmentes,egy cseppet sincs bűntudata semmiért se semmi.Nemrég elkezdtem érdeklődni az ilyen témákban és utánnaolvastam az ilyen pszihiátriai ,mentális dolgoknak és az egyikben felismertem az osztálytársam viselkedését.Szociopata.Sokszor összevesztem már vele magam miatt,mások miatt .Mostanába többet veszekszek vele,kötekszünk egymással.Eddig nem kötekedtem vele gondoltam jaj megunja stb de nem szóval próbálom ellene fordítani a saját fegyverért.Akkor szoktam vele összeveszni mikor sérteget másokat.De nagyon túlzásba viszi a dolgokat .Pl a múltkor leégett az egyik osztálytársunk háza és azzal csufságolt vele egész hónapban hogy jaj milyen szerencsétlenek meg hogy maradt volna a házban és halt volna meg .És ilyeneket mondott full komolyan és közbe szoktam szólni hogy álljon már le és akkor meg elkezd engem piszkálni hogy hogy nézel már ki b*zdmeg nehogy már egy ilyen ocsmány álljon nekem magányosan fogsz meghalni mert nemkellessz senkinek.És rólam mostmár lepereg 8 éve járok vele egy osztályba szóval már megszoktam.Eleinte sokat sírtam miatta de már nemtudom mit csináljak vele.Tudom hogy ez egy olyan dolog ami ellen nem lehet semmit se tenni mert egy antiszociális viselkedészavar de azért valqkinek bármi ötlet?Jövőre már nem lesz osztálytársam hála istennek de tudom hogy továbbra is ezt fogja művelni és ez nem hagy nyugodni.A tanárok se tudnak vele mit kezdeni szóval nemtudom.Megakarom valahogy állítani ezt az idegbeteg állatot.Tavaly még verte is a lányokat az osztályba bűntudat nélkül és volt hogy az egyik sírt ő meg csak mosolygott
2019. jan. 14. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem akkor okozol gondot neki, ha teljesen ignorálod, levegőnek nézed.Egy kis ideig rád száll, de ha nem reagálsz, abbahagyja. Ám, az is jó lesz, amit az első tanácsol: égesd őt le az osztály előtt.
2019. jan. 14. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vitessétek be Hejőbábára. Ott majd kezelésbe veszik😀
2019. jan. 14. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan jó volt olvasni az írásod, annak ellenére, hogy egy nagyon szomorú dologról írtál. Tudod miért? Mert nem csak ezt az "állatot" látom, hanem téged is, aki közbeszól, aki nrm hagyja, aki elviseli, aki eltűri.... Sose adj a véleményére, és sok erőt kívánok még hozzá, sajnos nincs fogalmam mit lehetne vele tenni.
2019. szept. 26. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!