Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a baratom folyamatosan szidja a kulsom?
Figyelt kérdés
pár hónapja kezdődött el és valamikor meg se említi és minden olyan tökéletes...az utóbbi napokban újra elezdte szidni a fenekemet és a melleimet... más lányokról küld képeket(instagramos hp lányok)és mondogatja hogy miért nem nézek ki én is így... az karcsú,vékony alkatom van,a fenekem nem a leghatalmasabb,de nem mondanam formatlannak és hogy egyáltalan nincsen... a melleim átlagos méretűek.. jaa és már azt is szokta mondani h az arcom is csunya szóval magyarul én vagyok maga a csúnya... a kapcsolatunk elején folyt a nyála utánam...néha már úgy érzem teljesen a földbe döngöl... előre is köszönöm a válaszaitokat!#párkapcsolat #testi szidás
2019. máj. 14. 14:16
11/16 anonim válasza:
Ha szerinted ez boldog parkapcsolat akkor menthetetlen buta kisgyerek vagy te is.
12/16 anonim válasza:
Ó, te szegény, akkor Te nem tudod, milyen a boldog párkapcsolat!
Aki szereti a párját, az még akkor is szépnek látja, ha senki más nem látja annak! Ez a fiú nem szeret Téged! Valami álomvilágban élsz, ha ezt boldog párkapcsolatnak hiszed.
13/16 anonim válasza:
Értelmesen kéne párt választani, te is felszínes vagy, azért vagy ilyen nyomorékkal, megérdemlitek egymást...
14/16 anonim válasza:
Valszeg a kérdezőt anyagilag támogatja a pali/vesz neki cuccokat, fizeti a műkörmét, ha ennyi mindent eltűr neki, mert normális ember ezt nem nevezné boldog párkapcsolatnak és tényleg csak önámítás az egész, ha azt hiszi, hogy ezáltal boldog.
Én nem tudnék úgy boldog lenni, hogy folyton becsmérelnek, de persze kit-mi tesz boldoggá ugye. :)
15/16 anonim válasza:
Ha én a barátnőmmel ilyet csinálnék 2 pofon mellett itthagyna attól függetlenül hogy mennyire szeret.. Ez nem megengedhető.. Tedd meg és szakíts vele..
16/16 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Sokkal jobbat is találhatsz, aki magadért szeret, és a tenyerén hordoz. Nem szeret. Ő egy kellék, modell barátnőről álmodozik. Engedd, hagy keresse.. ó, ha tudná, hogy az insta milyen szemfényvesztés xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!