Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy fiú akit eléggé kedvelek. Mostanság egyre többet szokott engem nézni és valószínüleg beszélni is szokott rólam. Például már volt olyan eset hogy mentem a folyosón (nem volt mellettem vagy mögöttem senki csak ő és a barátja) és a fiú akivel beszélgetett végig engem nézett mintha rólam beszélne az osztálytársam neki és ez kétszer is megtörtént ugyanazon a napon. Meg most nem rég volt hogy páros munkánál mosolyogva nézett rám mintha azt szerette volna mondani hogy legyek a párja... Tudom hülyén hangzik mindez amit leírtam de nem tudom hogy most mit csináljak😅 elég szégyenlős úgyhogy már megfordult a fejemben hogy valahogy elkezdenék beszélgetni vele🤷🏻♀️2019. máj. 11. 16:46
1/3 anonim válasza:
ha ennyire szégyenlős vagy, akkor gondoskodj róla hogy a fülébe jusson h cukinak találod, és ha ezutan sem tesz semmit akkor hagyd szerintem
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget! :)
2019. máj. 11. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!