Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz hogyha jóval idősebb csajok mennek rá egy 17 éves fiúra?
Figyelt kérdés
Gyakran elő fordúl az , hogy el megyek bulizni valahova. És 20 év feletti csajok akarnak velem ki kezdeni, akiknek nagy részük nem is néz ki jól! Mégis miért velem tőrténik ez. Biztos vannak olyanok akik őrülnének ennek. De velem már vagy 8x legalább megesett ez amiből max 2 alkalommal akart olyan lány valamit aki már egy közepesen tetszet is és már kezd iritálni , hogy nem a saját korosztályom akar ilyenkor tőlem valamit (14-17 max 18). Persze már sokszor megesett az is. Csak azt nem értem , hogy minek akarnak kikezdeni egy 17 évessel 20 év felett?! Ez most kb ugyanaz mintha én az utcán meglátnék egy 12 éves csajt. És leszólítanám és bokólgatnék neki. El sem tudnám képzelni. Ami még gázabb sajnos olyan is elő fordult már , hogy szószerint öreg nő akart rám jönni! Ami olyan ideget hozott ki belőlem ,hogy legszivesebben balhéztam volna. De inkább ki mentem és egymásután el szívtam 3 szál piros davidoffot , hogy lenyugodjak.Nem vagyok egy vékony srác de még nagy darab sem, de van a hasamon is egy kis zsír, és izmos vagyok. Csak nem tudom nem e testalkatfüggő mert általába 14-15 éves lányoknak sajna csak a véknyabb jön be. Illetve mondtak már rám olyat , egy lány is 19 évesen , hogy ő ki néz 20 évesnek! De mondtám már azt is , hogy ne agodjak e miatt, nem nézek ki idősebbnek a koromnál. Még ha ki is nézek 19-20-nak ez akkor sem fair.2019. máj. 9. 16:12
11/13 anonim válasza:
Így, hogy nem tudjuk hogy nézel ki, mármint meg sosem láttunk nem nagyon tudjuk megmondani. Vagyis én nem, de nem hiszem, hogy attól fiatalabbnak nézel majd ki.
12/13 anonim válasza:
túl hormonizálódott 17 éves vagy ami nem előny mert húszas éveid közepén már 3 -nek fognak hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!