Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Meg tudom ezt valahogy változtatni?

Figyelt kérdés

Annyira utálom magamat, mert nem tudok olyan fiúval járni, aki számomra nem helyes. Szóval az van, hogy többször is volt már, hogy jóba lettem egy sráccal, és az egyik esetben többek is voltak az érzéseim. Viszont, ez neten volt, mert egyik barátom "hozott össze" minket és messze lakott a srác. És mikor végre találkoztunk, akkor ugyanolyan cuki volt mint messengeren, meg nagyon jól éreztem magamat a társaságában, de az az érzés hogy tetszik és akarok vele járni, elmúlt

És ez nagyon szar, mert a srácnak bejöttem és nagyon rosszul esett neki, amikor visszautasítottam. És nekem is nagyon bűntudatom van emiatt. Mármint tudom hogy alapvetően számít kicsit a külső, de nekem nagyon. Meg tudom valahogy ezt változtatni, mert nagyon utálom magamat érte

2019. ápr. 30. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:

"az az érzés hogy tetszik és akarok vele járni, elmúlt"

Sajnos ilyen előfordulhat.

A lányok kiszagolják a fiúk immunrendszerét, és az tetszik nekik, amelyik nagyon különbözik a sajátjuktól.

Mondd el a fiúnak, hogy nem miatta van ez, ne bánkódjon.

És ne bánkódj te se, keress mást.

2019. ápr. 30. 15:24
 2/6 anonim válasza:
ne izgulj szerintem, lesz olyan akinek tetszik a személyisége és a külseje is :)
2019. ápr. 30. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Elmondtad srácnak, hogy nem akarsz többet... ?
2019. ápr. 30. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, de megsértődött rám, majd amikor hazaért letiltott
2019. ápr. 30. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Kicsit gyermeteg, ne sajnáld.
2019. ápr. 30. 22:05
 6/6 anonim válasza:

XD hany evesek vagytok?

En ismerem a parom ovodas korom ota. Sose tetszett semennyire se. Megismertem es teljesen beleszerettem a szemelyisegebe es utana mar nem erdekelt,hogy hogyan nez ki mert ha szereted belul akkor kivul is elfogadod. Persze azert orulnek,ha fogyna kicsit mert 100folott van :D de nekem mindegy jo lenne meg orulnek neki de igyis szeretem es elfogadom. 3eve vagyunk egyutt :)

2019. máj. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!