Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vega vagyok. Ez lehet probléma?
Igen. A vegák,főleg vegánok EGY RÉSZE borzasztóan irritáló. Verik a mellüket arra,hogy ők nem esznek semmi állati eredetűt,és emiatt szuperhősök,és ami mégrosszabb,hogy "hittéríteni" próbálják a húsevőket, és leszólni,mekkora marhák,pedig az evolúció húsevőnek formálta az embert (szóval kis is marha?),mert megeszik a fránya álltatokat.
Előszeretettel írjátok fb bemutatkozáshoz is, hogy essünk tőle hasra.
NE! Én se írom ki,hogy húsevő vagyok, és pont teszek rá,ha valaki nem az,nem próbálok meg senkit semmire rábeszélni.
Ha te NEM ilyen vagy,akkor tök jó.
Vegán vagyok, vegán barátnőt keresek. Átmenetileg elfogadhatónak tartanám a vegetarianizmust (ami te vagy, ha csak a hús az, amit nem eszel, de pl. tejtermékeket, mézet), de idővel örülnék, ha áttérne a veganizmusra.
Tehát nyilvánvalóan nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!