Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vega vagyok. Ez lehet probléma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vega vagyok. Ez lehet probléma?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Fiúk akik ezt olvassátok, titeket zavarna?

2019. ápr. 28. 19:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem engem nem zavarna.
2019. ápr. 28. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor zavar, ha neked zavar, hogy mit eszek...
2019. ápr. 28. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#8-as jól mondja, mindenki azt eszik amit akar. Én is vega vagyok és a barátomat egyáltalán nem zavarja, sőt ha magának csinál valamit mindig figyel arra, hogy az enyémbe ne tegyen tojást. Engem nem zavar ha eszik húst, és őt se, hogy én nem. Egyáltalán nem plusz fáradtság neki külön csinálni nekem kaját. Csak a megfelelő embert kell megtalálni.
2019. ápr. 28. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

Igen. A vegák,főleg vegánok EGY RÉSZE borzasztóan irritáló. Verik a mellüket arra,hogy ők nem esznek semmi állati eredetűt,és emiatt szuperhősök,és ami mégrosszabb,hogy "hittéríteni" próbálják a húsevőket, és leszólni,mekkora marhák,pedig az evolúció húsevőnek formálta az embert (szóval kis is marha?),mert megeszik a fránya álltatokat.

Előszeretettel írjátok fb bemutatkozáshoz is, hogy essünk tőle hasra.

NE! Én se írom ki,hogy húsevő vagyok, és pont teszek rá,ha valaki nem az,nem próbálok meg senkit semmire rábeszélni.

Ha te NEM ilyen vagy,akkor tök jó.

2019. ápr. 28. 21:22
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Tudtommal a vegák csak húst nem esznek. Akikre te gondolsz azok a vegánok és persze tőlük sem mindenki ilyen. (Meg hát ugye a vegáknál is előfordulhat ki tudja... én még nem találkoztam ilynnel) Egyébként mindenkinek aki eddig válaszolt köszönöm. Még irhát más is kíváncsi vagyok mindenki véleményére. :)
2019. ápr. 28. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha semmien húst nem veszel a szadba lehet zavarna
2019. ápr. 28. 23:02
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Vegán vagyok, vegán barátnőt keresek. Átmenetileg elfogadhatónak tartanám a vegetarianizmust (ami te vagy, ha csak a hús az, amit nem eszel, de pl. tejtermékeket, mézet), de idővel örülnék, ha áttérne a veganizmusra.

Tehát nyilvánvalóan nem probléma.

2019. ápr. 29. 01:22
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Mivel én is próbálok átszokni, határozottan nem zavarna.
2019. ápr. 29. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Amíg engem nem akar "megtéríteni" addig nem fontos és persze a gyereket se akarja vegánra nevelni-->fenő,eldönti.Viszont én se akarnám ráeröltetni a húsos kajákat,és akárhova vinném bemutatni ahol főznek rá,szólnék hogy úgy főzzenek,hogy ő is tudjon mit enni.
2019. ápr. 29. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!