Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma, gáz az ha flörtölök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, gáz az ha flörtölök a tanárommal?

Figyelt kérdés
Én 16, ő 26 éves férfi. Nagyon bejön, de van barátnője.

2019. márc. 2. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogja elhagyni a barátnőjét.
2019. márc. 2. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Egy jobb suliba ha észreveszik, hogy nyomulsz a tanárodra, akkor kirúgnak. Valószínűleg a tanárodnak is fontosabb a munkahelye és a jóhíre annál, hogy kikezdjen egy diákjával.
2019. márc. 2. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Igen, gáz. Egyrészt pulya vagy, másrészt az ő állásával játszol, meg a saját tanulmányaiddal.

Estin volt egy csaj, akit elitgimiből rúgtak ki hasonló miatt (provokálta egy férfi tanárát).

2019. márc. 2. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha értelmes tanár, helyén fogja kezelni a dolgokat. Ha nem, akkor se számíts szexnél többre. Esetleg még egy kirúgásra számíthatsz meg egy jó leszidásra otthon.

Ha neked ez kell, csak tessék, én nem tartalak vissza.

26/F

2019. márc. 2. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Gaz mert csitri vagy

Mar reg lekoptattalak volna a helyeben

2019. márc. 2. 16:27
 6/7 qborka ***** válasza:

Ez mégis miből áll?

Amúgy nem szép dolog, függetlenül attól, hogy a tanárod...nem hajtunk rá más pasijára.

2019. márc. 28. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, vevő-e a dologra és nem csak szexre kellesz-e neki. Mert ha csak klsőleg értékel téged, nem éri meg. Ha jól kijöttök, hasonló a személyiségetek, akkor megérhet egy próbát, de én mindenképpen az iskolán kívül próbálkoznék. És az sem előnyös, ha sok a közös órátok. Ha van barátnője, de ennek ellenére regál a flörtölésedre, az mondjuk nem egy szuper jellemre utal. Aki megcsal veled valakit, az téged is meg fog mással.

Én is flörtöltem anno tanárral, igaz, sosem jártunk és ez már egyetemen volt.

2019. márc. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!