Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sopron kőrnyékén alacsonynak számítok?
Sopronhoz közel lakok egy kis faluban, és Sopronra járok tanulni! És azt veszem észre , hogy nagyon kevés lány van arra felé aki alacsonyabb 177 cm-nél! Sőt, sok lány akkora mint én vagy magasabb. Én 183-184 között mozgok, ahogy mértem valahogy ott 183,3,183,4 lehetek, általában 1-2 órával kelés után szoktam mérni. Max talán 0,3 cm-el lennék több, ha pont rögtön kelés után mérem! De ez mit számít? Lényegtelen, legtöbb fiú is magasabb nálam arra felé a legtöbb fiú 190 felett van. Szóval remélem ez nem fog hátrány lenni a lányok szemébe. Most kőltöztem oda. 14-21 éves korosztályig érdekelnek a lányok, legoptimálisabb szerintem a 16. Mivel tini lányok nekem jobban tetszenek , illetve jobb kevesebbet csalódtam bennük 14-16,17. De remélem még az sem gáz , hogy össze jönnek egy 14 évessel?! Volt már barátnőm még 17-18 évesen volt egy 1 éves kapcsolatom. De most új környezet, új emberek akik közűl még keveset ismerek...
20F
jesszus hát én platformban nem vagyok akkora.
oda sem megyek xd
Van valakinek kedve barátkozni Sopron környékéről?
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!