Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom, olyan január környékén, megígérte nekem, hogy nem fog füvezni, nagyon maximum csak velem. Szerintetek mit csinaljak?
Bővebben:
Megígérte,hogy nem fog drogozni,de kiderült,hogy az ígéretét többször megszegte,ugyanakkor állandóan esküdözött,hogy ő biztos hogx nem füvezet.A múltban volt már erről vitánk es akkor is megígérte,hogy ő nem fog drogozni többet.Mégis előfordult.Nekem 2-őt mondott el,de kitudja hány volt.Szerintetek mit csinaljak?Ilyen esetben normális lenne ha ellenőrizgetném egx ideig?Hogy érjem el hogy ne drogozzon?Tanacstalan vagyok.Kerlek segitsetek
Ui: az egyik haverja viszi bele
Ez pont olyan mint ha egy alkoholistának mondanád, hogy ne igyon...
Nem fog tudni leállni mert már valószínűleg rászokott! Ha nincs neki kellő akaratereje akkor nyugodtan ellenőrizheted úgy is talál rá alkalmat, hogy szívjon!
Nem tudsz vele mit csinálni ha ő nem akarja!!
veszel tőle vért?? vagy hogy gondoltad??
ha zavar akkor szakíts, ha függő nem tudsz vele mit kezdeni
nektek kellene tudni mi a jó saját magatoknak, nem pedig idegeneknek, hogy mi a jó nektek
Nem lehet senkit megváltoztatni. Remélem azt tudod, hogy egy függő ember életében te csak mindig második leszel a fontossági sorrendben, mert neki a drog az első.
Én a helyedben keresnék olyan valakit, akinél te vagy az első. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!