Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Még csak párszor beszéltem egy fiúval messengeren aki élőben tetszett meg, és ugye ez tulajdonképpen még semmi. Ennek ellenére folyton.. Meg akarom ölelni vagy ilyesmi. És igazából egyfolytában rá gondolok. Nem is ismerem meg semmi és ezért furi. Szerintetek ez normális vagy miért van? Előre is köszi a válaszokat.

2019. ápr. 23. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Mert beleszerettél
2019. ápr. 23. 02:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De hát nem is ismerem... szinte semmit nem tudok róla..
2019. ápr. 23. 02:14
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

A "szerelem" nevű dolog érdekes jelenség ám. Alapvetően egy hormonegyensúly-eltolódás. Rendszerint egy-két hónaptól fél évig tart. Ez az, amit most te érzel, az úgynevezett "lángoló szerelem", csak ez még nem lángol. Majd fog. A hormoneltolódást olyan kulcsingerek indítják be, amelyek összességében azt jelzik a szervezetednek, hogy a közelben egy potens pár található, akivel esélyes, hogy utódokat tudnál létrehozni. Ehhez nem feltétlenül kell magának a párnak a személyes jelenléte, még ismerned sem kell, hanem elég olyan jeleket kapni tőle - akár tudattalanul is - amelyek ezt a folyamatot már beindítják.

Én úgy húsz évvel ezelőtt egy lány chates nicknevébe szerettem bele. Azt sem tudtam, hogy néz ki, csak pár dolgot tudtam róla, meg hogy szexi a neve. Egyre többet gondoltam rá, végül már aludni sem tudtam. A végén elhívtam randira, és eljött... de az már egy másik történet, és szomorú a vége.

2019. ápr. 23. 03:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Téged anyád is csak egy hormoneltolódás miatt szeretett.

2019. ápr. 23. 03:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, mert neked tetszik.
2019. ápr. 23. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerelmes, az így érez.Van viszonzatlan szerelem is, amikor el is utasítják az embert (téged ez a fiú még nem utasított el), de ilyen is van, na, az aztán a szívszaggató!
2019. ápr. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!