Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha egy fiúnak nagyon szőrös a lába, hasa?
a szőrös has nem szexi. én például pasikon derékon felül nem szeretem a szőrt. (értsd hát, hónalj, mellkas). az ilyen kis szőrcsík viszont szerintem belefér sőt ez szexi :D
a lába viszont legyen szőrös, az se baj ha nagyon az, de az nagyon b*zis ha tükörsimára van borotválva
Lábon nem zavar, hason zavar.
18/L
Figyi, ha már itt tartunk, hogy ez zavar valakit, akkor elég nagy baj van a világgal.
Ez azért van mert minden csaj az ilyen "szőrnélküli" pasikat lát instán, Facebookon, filmeknben. Ezt szeretnék látni a leendő pasijukban is. Azt a modellt. Persze a fiúknál is van ilyen.
Bocsi hogy fiúként írok, mikor lánykat kérdeztél.
Szerintem, ha jól érzed magad úgy ahogy vagy,ne változz más miatt. Akinek kellesz így is elfogad majd. Nem pedig a külsőségeket fogja nézni. Csak magad miatt változz, ne más miatt.
Nekem nem tetszik ha valaki nagyon szőrös, de az sem ha borotválja. Szerintem fiúknak felesleges szőrteleníteni (kivéve ha te úgy jobban érzed magad).
Számomra az a legvonzóbb akin természetesen kevés szőr van, de ha neked olyan a genetikád hogy nagyon erős akkor sem kell leszedni, találsz olyat akinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!