Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar az erősen szőrös láb? (18F)
Ez teljesen egyéni ízlés kérdése, van akinek a szőrös tetszik, van akinek a csupasz.
Nekem a teljesen csupasz jön be, vagy max egy nagyon pici, rövid szőr. :)
A régi emberek szokták mondani, hogy a férfi azért férfi, mert szőrös. Meg hogy a férfi száz kilónál kezdődik. Mindkettő igaz rám, szóval nyugi, nem vagy egyedül. Nem vagyok gorilla, de fiúként szőrös vagyok. Neked ez a genetikád, én meg nagy és tohonya vagyok mit lehet tenni? Mindenkinek van hibája :)
18/f
Szerintem akkor inkább sehol se borotválkozz. Az arc oké, de ha pl a hónaljad csupasz, de a lábad nem, az eléggé fura. Inkább legyél mindenütt szőrös. Az sokkal vonzóbb
18L
Szerintem egyáltalán nem zavaró egy fiúnál a szőrös test. Úgy értem..ilyenek vagytok..ennyi. Nőként én vonzónak találom. Csakis akkor borotváld le, ha téged személy szerint idegesít.
A nők is arra gyúrnak, hogy elfogadják őket olyannak amilyenek..ha nektek alapból nem kell ezért dolgozni..legalább használd ki.
Neked is kevesebb idő megy el feleslegesen az életedből.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!