Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok alapból rosszabb esélyekkel indul egy fiú, hogy ha dohányzik?
Arra gondolok,hogy amennyiben ti nem dohányoztok akkor zavaró tényező lenne ,ha a pasi aki 'crush'-ol titeket az cigizik?
Nekem van egy kiszemeltem,sokat beszélek vele,sok mindent elmondunk egymásnak,viszont azt még mindig nem tudja,hogy cigizek..igazából én nem csak,hogy néha rágyújtok,hanem láncdohányos vagyok..napi minimum 4-6 szál cigit szívok el,de van,hogy többet. Szerintetek,ha tudná,hogy cigizek,és méghozzá ennyire az rontana az esélyeimen?(Ő egyáltalán nem dohányzik/cigizik.)
18/F
Láncdohányos vagy, de azt hiszed, hogy a lány, akivel állítólag sokat beszélgettek, még nem tud róla? Légy erős, a környezetedben mindenki tud róla. Ezt nem lehet eltitkolni.
Még órákkal az utolsó cigi után is feljön a kátrányszag a tüdőből. A ruhád meg úgy köti magához, mint a szivacs. Csak te már nem érzed, mert a saját szagoddá vált.
Légy nyugodt, a kiszemelted tud róla, és ha eddig nem zavarta, akkor ezután sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!