Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiúként milyen esélyekkel indulok tinderen?
Manapság már nagyon sokan jelen van a Tinderen az is aki nem feltétlen oda illő korban.
De mielőtt kitennéd magad ennek a rendszernek szeretnék tanácsolni pár dolgot:
-Először néz körül körülötted biztosan van akivel tudsz ismerkedni. Hidd el az internetes dolog nem megoldás.
-Sokan megbánthatnak "no name arcok" mögött
- Veszélyes ez a helyzet...És nem. Nem vagyok egy parancsolgató szülő :D
-Mindig az tetszik meg az embernek (80-90%_ban)aki túl messze van vagy túl idős, vagy más a te szempontodból negatív dolgok.
Szóval először gondold meg alaposan, hogy regisztrálsz-e :)
És add magad minden esetben!
18/L
Nem értem, hogy miért kéne neked a Tinder? Semmi értelme. Ha egyéjszakás, futó kalandokat akarsz, akkor menj el bulizóhelyre, ha pedig komolyabb kapcsolatot, akkor a Tinderen nem fogsz találni, az is biztos.
Az pedig, hogy nőiesebb az arcod vagy sem, lány ízlésétől függ. Kinek mi jön be, de általában ha átlag feletti vagy, akkor egész könnyű ismerkedni.
18/F
Kedves #3-as, legyél szíves kérlek iderakni egy hivatkozott forrást, mert érdekelne a kutatás ami ilyen eredményt mutatott ki.
Amúgy ha már van ennyi önbizalmad, kérdező, akkor indulsz eséllyel. Nyugi :D
Már volt ismerősöm, aki tinderen találta meg a szerelmet. Nekem is volt már szerencsém egy-két cuki lányhoz akik visszairtak és még utána alakultak is a dolgok.
Ráadásul azt vettem észre hogy a tindernek kifejezetten önbizalomnövelő hatása van. Fel tud boostolni néhány kapott like/super like😄
21F
Én odavagyok a feminin fiúkért!😍
Ezt nem azért mondom, hogy nekem írj, de nagyon sok lánynak bejönnek a széparcú fiúk.:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!