Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti még az exét ha sokat beszél róla de csak rosszakat?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal aki fél éve szakított a barátnőjével, és viszonylag minden alkalommal felhozza valami kapcsán. Semmi jót nem mondd róla igazából, csak hogy mennyire rossz személyisége volt stb.
Megkérdeztem, és igazából azt mondta nem szereti már. Szerintetek?
2019. ápr. 19. 13:17
1/5 anonim válasza:
Én is egy időben sokat beszéltem róla (habár nem egy olyannak akivel alakulóban volt),mégse voltam szerelmes már belé. De ismerek olyant akinél ez fordítva van.
2/5 anonim válasza:
Talàn még szereti,de nem kellene neki többé!
3/5 anonim válasza:
Hát ha minden beszelgetesnel felhozza a temat, akkor meg mindig kedveli , csak nem szerelmes mar bele. Nagyon vigyazzal, mert eleg idegesito, es lehet ki is kell dobnod ot...
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlen szereti, viszont még nem lépett túl a szakításon, ha egyáltalán szóba hozza.
5/5 anonim válasza:
Velem is ez volt, szinte minden beszélgetésünkben feljött az ex barátnő téma. Egyszer mondtam neki, hogy ne beszéljünk már róla, és azóta tényleg nem hozta fel. De kb 1 hónapra rá én ki lettem dobva és összejött a exével xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!