Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti az emokat, esetleg maga is emo?
Azt hittem emonak lenni már nem divat. :D
Minden esetre én semleges vagyok feléjük.
Különösebben nem tetszik a stílus, de nem is zavar.
1# es vagyok, inkább rocker stílusban öltözködöm, elém az életem, és rock ot vagy metalt hallgatok.
Engem sem zavar az emo, de őszintén, mi az istent lehetett volna egy párkapcsolati témába írt, fentebb megtekinthető formátumban, és mondatszerkezeti zavarokkal küzdő kérdésre ? 😂😂
szerintem ma már nem igazán néznek furán az emo stílus képviselőire
szóval emiatt is nem divat már annyira, mert nincs is meg az eredeti cél, meg a páva stílust vették fel sokan
nekem kicsit be jön, de inkább a rocker csajok
Nekem semmi problémám nincs olyannal aki emo, legyen olyan amilyen szeretne lenni, meg nekem pl nagyon bejön nagyon sok emo lány mert vannak olyanok akinek nagyon jól áll .
Én nem képviselem az emo vonalat, öltözködésbe meg ilyenek, de a hozzá tartozom zenei irányzatban benne vagyok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!