Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Van egy fiú aki kb októbertől bejön. Egyszer poénból ráköszöntem mert barátnőm osztálytársa.
És amikor köszöntem neki akkor rámnézett és mosolyogva vissza köszönt (azóta tetszik)
De eddig nem nagyon érdekelt csak amikor láttam magamba megjegyeztem hogy milyen jól nézki.
Aztán nemrégóta elkezdett jobban érdekelni.
És ugye bekövettem őt instán és visszakövetett. Úgy hogy barátnőm is bekövette de őt nem. És kb ez egy hónapja volt. Utána nem sokkal kitettem egy képet a sztorimba hogy yes/ no és a yesre ment..
( tudom hogy nem jelent semmit de ha nem érdekel egy ember nem szavazok ilyenek.. )
Aztán egy hete meguntam hogy nem vesz észre és amikor barátnőmmel mentünk vissza a suliba ő meg pont jött egyedül ráköszöntem de ő meg csak annyir mondott rá nagy flegmásan hogy “He?”
szóval ja..
Aztán suliba amikor elmegyek mellette direkt nem néz rám
de mondták barátnőim hogy amikor nem látom mindig néz és nem értem.
Tegnap kitettem egy insta sztorit de már megse nézte..
szóval nem tudom
Szerintetek? 16L
Az indítás nem jelent semmit ,lehet azért nem látta ,mert nem volt fenn instan.
Szerintem be jössz neki,csak nem tudja kifejezni .
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!