Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Az van, hogy tetszik egy srác akivel a suliban folyton szemezgettünk, folyton bámult szóval elég egyertelmu jeleket adott. Aztán egyszer rám írt és küldött egy kepet amin rajta volt hogy mit innál velem? És én a vodkát választottam ami azt jelentette, hogy tetszik nekem és ő a pezsgőt mondta ami azt jelenti, hogy csokolozna velem. Aztán megint írt és én ugye az előző jelekből azt vettem le, hogy tetszek neki ezért olyanokat írtam..majd kiderült a beszélgetésben hogy van baratnoje és írja hogy ő full baratsag miatt irt rám.. oke megértettem és ezek után is a suliban folyton bámul szemezgetunk, néha követ is pl lejovok a lépcsőn kis idővel jon utánna ő is majd felmegyek ő is jön... Szóval nem tudom levenni mit akar, nem nagyon beszeltunk meg mert kettővel felettem jár:) bocsi hogy kicsit hosszú legye :32019. jan. 7. 18:08
1/11 A kérdező kommentje:
Ja a végén meg azt is mondta írásban hogy a pezsgőt hülyülesbol írta kiváncsi volt a reakciómra.. de nem ertem akkor miért bámul folyton meg követ xD
2019. jan. 7. 18:10
2/11 anonim válasza:
A szöveg stilisztikai jegyei alapján úgy érzem, még bőven tart nektek az általános iskola. Ha nem is az általad emlegetett fiú lesz is a nagy ő, de ne aggódj, megtalálod majd a szerelmet idejében, most viszont feküdj le, mert holnap iskola. Mit fog szólni a matektanár néni!?
3/11 anonim válasza:
Azért írogat, néz meg követ, mert egy éretlen idióta, aki nagyon gondolkozik rajta, hogy megcsalja a barátnőjét, csak még nem mert lépni. A helyedben messze elkerülném, mert egy ilyen helyzetben csak koppanni lehet.
4/11 A kérdező kommentje:
Hozza tennem hogy 15 vagyok és ő 18 szóval már nem általános iskoláról beszelunk😅
2019. jan. 7. 18:16
5/11 anonim válasza:
Igen tetszel neki. Csak nem értem a jövendőbeli fiúdat, miért kell ilyen gyerekesnek lennie. 19 vagyok, nemrég végeztem a sulival. Ha akartam valamit egy lánytól, én nem kerestem a kiskapukat. Vagy ők kerestem engem, de ők akkor is lányok. Az még elnézhető, de hogy fiúk, bocs, ezt ki kellett adni magamból..:D
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul ne foglalkozzak vele?? Szarjam le?😂
2019. jan. 7. 18:24
7/11 anonim válasza:
A kérdés az, hogy foglalkozni akarsz-e valakivel, akinek párja van, de közben meg egyértelműen egy másik lánnyal próbál "összehaverkodni".
8/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nekem nagyon tetszik de viszont akkor egy ártatlan lánnyal nem lenne helyes kitolni szóval gőzöm sincs, hogy mt tegyek...
2019. jan. 7. 18:50
9/11 anonim válasza:
Szerintem rúgjatok be és beszéljétek meg együtt a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!