Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék nyitni egy látszólag nagyon zárkózott, másoktól elszigetelődött fiú felé?
Legyél közvetlen, szerintem abból semmi baj nem lehet, de tényleg ne ilyen kérdésekkel kezdj...
Kérdezd azt ami tényleg érdekel, mondjuk valami ruhadarabra kérdezz rá, Szia! Láttam ma a cipőd/ pulcsid/ valamid. Meg tudod mondani honnan van? Hasonlót szeretnék venni valakinek... ( azért ne mondj túl nagy baromságot mert ha összekavarodsz az gáz lesz:) )
Lehet furcsa lesz szóval tartani folyamatosan és kicsit kellemetlen is, de ha tényleg nem szokott beszélgetni senkivel sem akkor lehet még örülni is fog annak hogy beszél vele valaki
Már hogy lennél bolond :D
Egyébként én azt gondolom, hogy jobb csalódni, mint megbánni. Ha csalódsz, akkor könnyebben elfelejted és adhatsz másnak lehetőséget, hogy a partnered lehessen, de ha még a távozása után is csak vágyakozol utána, azzal észre sem veszed, de minden jelentkezőt eltaszítasz magadtól és társ nélkül maradsz. Azt javaslom, hogy beszélj vele. Szerintem úgy kellene letámadni, hogy leszólítod, bemutatkozol, majd mondod, hogy úgy hallottad, hogy jó arc (ha visszakérdez, hogy honnan hallottad, akkor csak tereld a témát)és te ilyen ismerősöknek jelenleg híján vagy, úgy hogy ha van kedve ismerkedni, akkor elmehetnétek suli után valahova, vagy legalább azt érd el, hogy nap végén írjon.
Remélem mondtam valami hasznosat, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!