Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném kikérni a véleményet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kikérni a véleményeteket egy eléggé fontos témában. (számomra) Szóval?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt, és ő már eléggé ráfüggött az első szex témára. Ő már késznek érzi rá magát lélekben testben egyaránt, én még viszont nem érzem, hogy érett lennék rá. Szerelmes vagyok belé, mindennél jobban szeretem, de nem érzem, hogy kész lennék az első alkalomra. Gondolatban már rengetegszer játszottam le magam előtt a jeleneteket, amik mindig jól végződtek. De ha így tényleg belegondolok, és nem csak a képzeletemmel játszom, akkor nem tudom bele képzelni magamat abba a helyzetbe. Mit gondoltok erről? Én vagyok rossz állásponton, vagy ő akarja elsietni ezt az egészet?

16/L

2019. ápr. 12. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem 18 után ideális,de kinek mi. 16 évesen gondolom ezt így,és én nem érzem egyáltalán felkészültnek magam.
2019. ápr. 12. 18:02
 12/18 A kérdező kommentje:
# Pacsi🙌🏻
2019. ápr. 12. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ideális kor mindenkinél mást jelent, persze vannak határok. Azt érezni fogod, hogy mikor vagy rá kész, de ne az "ideális kor" legyen ebben a döntő. Ha nem a barátoddal, akkor majd mással. Ez a te dolgod, a te életed, a te döntésed.
2019. ápr. 12. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Akárki akármit mond, én 8 hónap együttlét után nem várnék még 1 évet. Ha nem megy hát nem megy, de a kapcsolatot se kell erőltetni :) le lehet pontozni nem érdekel
2019. ápr. 12. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Ideális életkor az, amikor készen érzed magad rá.

Nagyon megoszló a vélemény erről, de én csak a saját példámról tudok nyilatkozni, és nekem nagyon megérte várni az elsővel olyanra aki különleges, és addig, amíg készen nem álltam rá.

2019. ápr. 12. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Hol tartotok idáig?

Láttátok egyáltalán már egymás testét?

Meg is érintettétek?

Mert ha nem, akkor inkább ezzel kellene kezdeni.

2019. ápr. 13. 02:10
 17/18 A kérdező kommentje:
#12 Nem igazán...
2019. ápr. 13. 08:41
 18/18 anonim válasza:
Korábbi válaszolók írták, hogyha nem tud várni akkor nem érdemel meg téged. Egy bizonyos határig ez elvárható hogy az ember nem türelmetlenkedik, hanem megül a seggén, viszont ha valaki egy idő után úgy dönt, hogy ő ezt köszöni szépen így nem kéri, az teljesen megérthető. Ha az ember nem látja a haladást akkor ez könnyen megeshet, annak tudatában hogy másnál megkaphatja amit ő szeretne még úgy is, hogy véget vet a kapcsolatotoknak. Én személy szerint soknak tarom a 8 hónapot, de ez helyzet függő. Ne hagyd hogy befolyásoljon ez téged, várj addig ameddig jónak látod, amíg úgy nem érzed hogy renben lenne a dolog.
2019. ápr. 28. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!