Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Hogy kell?
És a nyelves csók jobb mint a sima ?
Eltudom rontani ?
L
2019. ápr. 10. 02:28
1/9 anonim válasza:
Nem lehet elrontani, mindenkinek van egy saját stílusa. A csóknak az a lényege, hogy élvezd és add át magad annak a pillanatnak, ne görcsölj rá és csináld úgy, ahogy jól esik:)
2/9 anonim válasza:
A kollégának teljesen igaza van.
Annyit tennék még hozzá, hogy sokszor még a csóknál is varázslatosabb egy puszi a szájra vagy pusztán az összeölelkezés.
3/9 anonim válasza:
Erre nem tudom mit írhatnánk, el se lehet magyarázni. A nyelves intimebb, romantikusabb mint a szájrapuszi.
4/9 anonim válasza:
Talán egy hónapja már volt ugyanez a felirat egy kérdésen. Keress rá, ott sok jó válasz érkezett.
F.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Engem is megtanithatna valaki 34 évesen férfi létemre.
7/9 anonim válasza:
Hat öm ezt nehéz elmagyarazni de a lényeg hogy nyisd ki a szád. A nyelves csóknál meg mint ha fagyit nyalnál nagy nyaló mozdulatokat vegezz. En szemely szerint a nyelves csókot jobban szeretem
8/9 anonim válasza:
Nyomd bele a nyelved a másik szájába, minél erőteljesebben majd harapd meg a nyaelvét
9/9 anonim válasza:
Szopd ki a nyelvebol a lepedeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!