Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni milyen csókolózni de barátnőt nem szeretnék. Hogy oldjam meg?
Hát valami lány haverral, vagy nem is tudom. Egyébként jó ötletnek tűnik, de ha én csinálnám ezt akkor mindenki nagy r***nc-nak gondolna sajnos. Pedig van olyan aki tényleg erre vágyik és nem egy komoly kapcsolatra. Hajrá! :)
Egyébként szerintem teljesen normális. Tombolnak a hormonok...
Az én szememben nem lennék az, de félnék attól, hogy mások elítélnek. Meg nem is tudom, igazából egy kapcsolat sok jóval jár. Van egy legjobb barátod a másik nemből, akivel mindent megbeszélhetsz, és megért téged. Bármikor megcsókolhatod stb... Kiegészít téged. Én vágyok erre. De ha úgy alakulna, hogy valakivel tudnék csókolózni, komoly kapcsolat nélkül, akkor azzal a lehetőséggel is élnék.
Első voltam
Kedves első. És egyben a kérdezőnek is szól a válasz.
Csókolóztam már kapcsolatban és kapcsolaton kívül. Számomra a 2 ég és föld. Kapcsolatban egy csók érzésekkel van túlfűtve emiatt sokkal édesebb, kellemesebb, és olykor égetőbb és eléggé feltüzeli az embert, olyan megunhatatlan és minél többet csinálod annál tobbet akarsz, míg a másik végletben olyan semilyen. Csinálod de nincs benne semmi a szó szoros értelemben.
Ez az én véleményem. Természetesen kinek mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!