Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha valaki vallásos? 16L
Engem nem zavarna. Én is hiszek istenben. De nem jarok templomba. Mert csak pénz lehuzásnak tartom(nem akarok vitat nyitni,ez a véleményem). Nem vagyok smucig csak nem akarom hogy a papok többek között az én általam beadott jotékonysagi pénzböl vegyenek új BMW-t vagy Lexust...De az hogy vallásos vagy egyaltalan nem zavarna mivel én is hiszek istenbe. Csak az zavarna ha a templomba járást rám akarnad eröltetni.... De egyebkent szerintem a nem hátrány ,hogy vallásos vagy😊.
18/F
Semmi baj nincs azzal, ha vallásos vagy, csak ne legyél fanatikus és ne zard el magad más felfogású srác elől.
A házasság előtt nem szexelunk írást se kene betartani, mert egy természetes férfi, srác nem fogja megvárni.
Semmi baj a hittel, de használd a fejed, ne legyél agyatlan.
Sok vallásosság ez a baj, hogy ész nélkül bányákban mindent. Nem gondolkodnak, semmi egyéniségek sincs.
Te azért ne állj be a sorba, ha értelmes, gondolkodó srácot szeretnél.
T9, kikapcsolod.
Szóval használd a fejed.
Ez toled fugg. Ha a srac nem az es beken hagyod a vallasos vackokkal akkor teljesen okes. Van ilyen ismerosom, nem is tudta h a masik fel vallasos, mert sose hozta fel.
Ha viszont szekalod, folyton szoba hozod es a sracnak nem tetszik akkor elobb utobb kialad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!