Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha valaki vallásos? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha valaki vallásos? 16L

Figyelt kérdés
Vallásos vagyok (katolikus). Nem vagyok az a válási fanatikus nem is szeretnék megtérítani senkit de fontos a vallás számomra és felvállalom (pl járok lelkigyakortra stb.). Sokan mondták hogy az én korosztályomban nem fogok ilyen srácot találni? Másképp néztekegy lányra ha vallásos?

2019. ápr. 9. 20:28
1 2
 11/14 $$$$$ ***** válasza:
0%

Engem nem zavarna. Én is hiszek istenben. De nem jarok templomba. Mert csak pénz lehuzásnak tartom(nem akarok vitat nyitni,ez a véleményem). Nem vagyok smucig csak nem akarom hogy a papok többek között az én általam beadott jotékonysagi pénzböl vegyenek új BMW-t vagy Lexust...De az hogy vallásos vagy egyaltalan nem zavarna mivel én is hiszek istenbe. Csak az zavarna ha a templomba járást rám akarnad eröltetni.... De egyebkent szerintem a nem hátrány ,hogy vallásos vagy😊.

18/F

2019. ápr. 9. 23:00
 12/14 anonim válasza:
62%

Semmi baj nincs azzal, ha vallásos vagy, csak ne legyél fanatikus és ne zard el magad más felfogású srác elől.

A házasság előtt nem szexelunk írást se kene betartani, mert egy természetes férfi, srác nem fogja megvárni.

Semmi baj a hittel, de használd a fejed, ne legyél agyatlan.

Sok vallásosság ez a baj, hogy ész nélkül bányákban mindent. Nem gondolkodnak, semmi egyéniségek sincs.

Te azért ne állj be a sorba, ha értelmes, gondolkodó srácot szeretnél.

2019. ápr. 10. 11:32
 13/14 anonim válasza:

T9, kikapcsolod.

Szóval használd a fejed.

2019. ápr. 10. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Ez toled fugg. Ha a srac nem az es beken hagyod a vallasos vackokkal akkor teljesen okes. Van ilyen ismerosom, nem is tudta h a masik fel vallasos, mert sose hozta fel.

Ha viszont szekalod, folyton szoba hozod es a sracnak nem tetszik akkor elobb utobb kialad.

2019. ápr. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!