Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akibe nagyon szerelmes voltam, de kiderült hogy csak pótlék voltam a számára egy szakítás után. Inkább nem kerestem fel többször (ennek 3 hónapja), hogy ne szeressem meg még inkább, mert úgysem lett volna belőle semmi (ő sem keresett). Még mindig nagyon fáj, mert nem csak mint a “szerelmemet”, de mint barátot is elvesztettem.

Azóta megismerkedtem egy lánnyal, akivel elég jó barátok lettünk. Viszont néha furcsán érzem mellette magam. Jól esik ölelgetni, beszélgetni vele, és sokszor elfog egy olyan érzés, hogy szívesen megcsókolnám.

Eddig mindig azt vallottam, hogy hetero vagyok, viszont még soha nem éreztem így egy lány iránt sem, mint őiránta (illetve fiúk közül is az első volt az első).

Nem tudom eldönteni, hogy csak magányos lennék, és azért vannak ilyen érzéseim, vagy valójában vonzódom hozza.

Kapcsolatom még sohasem volt, megcsókolni sem csókoltam még meg soha senkit, de attól még vannak érzéseim. És ugyanúgy ahogy ahogy az említett fiúval kapcsolatban éreztem, ugyanúgy kezdek a lánnyal is.

Támogatom az LGBTQ-kat, és tudom, hogy a barátaim elfogadnának ha az lennék, de nem szeretnék. A családom biztosan nem fogadna el, midnenki másképp tekintene rám, minden megváltozna.

Köszönöm ha eljutottál eddig az olvasással :)

17/L

2019. ápr. 7. 16:38
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! Ezt most így nem tudom megmondani több ok miatt is erezheted ezt:) lehet hogy egy kis fellángolás nekem is volt ilyen aztán elmúlt, de lehet az is hogy tényleg csak maganyos vagy. Szexualisan is vonzodsz hozza? El tudnad kepzelni egy lannyal az eletedet? Neked kell rajonnod hogy tenyleg biszex vagy avagy sem!
2019. ápr. 7. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2019. ápr. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!