Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg a pasi cipőjét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg a pasi cipőjét nézitek meg először a szemrevételezéskor?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor milyen stílus jön be,a sportos,elegáns?

Esetleg milyen márka?

2019. ápr. 1. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
38%
Én nem azt szoktam először nézni és nem is igazán mérvadó de azért sokat eltud mondani hogy pl egy acélbetétes bakancs vagy Nike mittomi van rajta(az első jobb ponttal indul de nem cipő alapján fogok barátot választani) 16L
2019. ápr. 1. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én az arcát nézem meg először, majd a szemét. Az öltözete megfog, ha stílusos, de mégsem basic divat.

A fiúk cipőjét azért nézem meg, mert állítólag sokat elárul róla. (efelé sajnos kétségeim vannak)

Szeretem, ha olyan cipőt hord egy fiú, ami "egyszerűbb" utcai cipő. A bakancsokat és az elegánsabb cipőket is kedvelem.

Ezeknek nem kell márkásnak lennie. Én amúgy sem szeretem, ha valaki teleaggatja magát mindenféle logóval. A letisztultság számomra előnyösebb. :D

2019. ápr. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!