Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért viselkedik velem ennyire furán?
Próbalom érhetően és röviden leírni a sztorit... Van egy nagyon jó családbarátunk, nekik van egy fiúk.. mikor kisebbek voltunk, nagyon jó barátok voltunk, játszottunk mindig egymással. Miután középiskolába ment , utána már nem foglalkozott velem. Aztán én a testvérével is jó kapcsolatot ápoltam, és folyton rámküldött a fiú egy srácot amikor náluk voltam. ( persze,ezen csak nevetett) .... Nekem lett barátom, neki is baratnője... viszont miután megtudta, hogy van barátom rettentő furán kezdett el viselkedni.. sétáltunk az utcán a barátommal, és arra lett figyelmes,hogy nagyon figyel engem a srác, és majdnem elesett a biciklivel.. én nem értettem ezt, köszönni nem köszönt, aztán gyorsan eltekert. Mikor bemutatkoztak egymásnak a srác engem bámult, es zavarban volt... akárhányszor meglát a barátommal, zavarban lesz, furán viselkedik, és ez már másoknak is feltűnt. Esetleg zavarja,hogy van barátom?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!