Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? ( többi lenn)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? ( többi lenn)

Figyelt kérdés

Megtaláltam a húgom titkos táskáját: egy adag fehérnemű, tampon, betét menstruációs kehely, napló, szerelmes levelek ( olyan amit ő írt és olyan amit valami Máté sok erotikus tartalommal) ès egy csókolózós kép ahol a srác nem lászik jól de az tisztán kivehető hogy a húgom fenekét fogja! Eddig azthittem a húgom egy ártatlan, szűz 15 éves lány és egy könyvszereplőbe szerelmes! Most derült ki számomra a naplója alapján hogy 6-7 hónapja kapcsolatban van! Most mit tegyek? Nagyon féltem

17/F

2019. márc. 28. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit kéne csinálnod? Ez teljesen normális. Ennyi idősen kell ezt csinálni, nem 60 évesen.
2019. márc. 28. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyébként dícséretes 15 évesen egy fél éves kapcsolat! Örülnöd kéne, hogy nem ribi. Gondolom pont azért nem avatott be téged a magánéletébe, mert ennyire nem bízik benned. Láthatólag okkal!
2019. márc. 28. 12:38
 3/10 A kérdező kommentje:
De még így is én tudok róla a legtöbbet a családból és hozzám eddig őszinte volt! Nem vagyok szűz több mint egy éve kapcsolatban élek! Csak félek nem volt még orvosnál vagy valamit nem vesz észre/ figyelembe és baja lesz
2019. márc. 28. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne féltsd, okosabb, mint a korabeli lányok. Ha akarja, majd elmondja ő. Foglalkozz a saját életeddel, a saját kapcsolatoddal!
2019. márc. 28. 12:52
 5/10 A kérdező kommentje:

De nem kéne vele beszélnem a sexről, védekezesről egyebek?

Félek hogy mind az ami a levélben le volt írva az igaz

2019. márc. 28. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem a te dolgod, hanem hivatalosan a szüleiteké. Nem mondta el a kapcsolatát, nem akar kioktatást. Inkább érd el, hogy megbízzon benned annyira, hogy elmondja magától.
2019. márc. 28. 13:06
 7/10 A kérdező kommentje:
A szüleink ezzel nem foglalkoznak engem sem világosítottak fel és ugyan abba a suliba jártunk tudom milyen ott a felvilágosítás! Szóval félek hogy tudatlan és meg akarom ismerni a fiút, ha a húgomnak baja lesz a giúnak annyi ( persze nem szószerint) de tudni szeretném ki vette el a szűzességét ( ha így történt)
2019. márc. 28. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Fogd fel, hogy semmi közöd hozzá! Értem én, hogy félted, de ez az ő magánügye. Ő sem faggat ki téged, hogy kivel, hol, mikor, hányszor. Ő sem turkál a személyes cuccaid között, nem olvassa a naplód, nem nézegeti az előzményeidet, nem kérdez ki, hogy kiben jártál már, nem kukat a privát szférádban, a személyes jellegű dolgaid között. Érd el a bizalmát, ha tudni akarod és ha van benned ennyi tisztelet.
2019. márc. 28. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:
minding ősznte volt beszéltünk szerelemről, csúfoltá azt is nekem mondta el, menstruációrol is beszélünk, még fehérnműtvásárolni is elküldtem a barátnőmmel! nem értem ezt miért nem mondta el?!
2019. márc. 28. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak ő tudja. Ha annyira érdekel, beszélgess vele, ne mond el neki, hogy tudod és többé ne csinálj ilyet.
2019. márc. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!