Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, az elmúlt pár napban beszélgettem vele, viszont nem sokat tudunk, napi 10-15 percet, de van, hogy csak egy egy mondatot cserélünk, mert nagyon elfoglalt. Ennek ellenére Én szívesen megismerném. Elmondása szerint sok dolga van, de talira azt mondta megoldja, hogy legyen ideje. Viszont nemtudom mikor tudok vele beszélni, szerintetek érdemes megkérdezni, hogy mikor tudnánk esetleg többet beszélni, találkozni, vagy mit lehet tenni ilyen esetben?2019. márc. 25. 21:38
1/3 anonim válasza:
Hát, sose volt barátnőm, beszélgettem valakivel aki elvileg megkedvelt, de ő neki nincs dolga csak indoktalanul volt ez, nem tudom egy kiscsajnak mi dolga lehet hogy csak ennyit ér rá, amit leírtál te is :D Szóval én annyiba hagytam, mert nem tudtam hinni neki ha számítanál neki többet foglalkozna veled. Én nem hagytam magam átverni, de ha ír meghallgatom hátha tényleg komolyan gondolja, de szerintem ne nagyon tervezz komolyan :/
2/3 anonim válasza:
A lány elfoglaltsága lehet valós is, meg füllentés is (nem akar azonnal a karjaidba hullani - én ezt is megértem).
Igen, kérdezd meg tőle, hogy mikor tudnátok kicsit hosszabb ideig beszélgetni.
F.
3/3 anonim válasza:
Ha igazán szeretni fog akkor megoldja valahogy , nyugi! Viszont ha akkor se akkor szard le és hagyd ott mert akkor egy csicska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!