Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha kifogyunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha kifogyunk a témából és ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal egész nap, minden nap csak beszélgetek. Talizni is szoktunk. Rengeteget beszélünk egymással már több mint 1 hete. Soha nem volt még olyan hogy ne tudtam volna mit írni neki. De mi van ha egyszer mégis eljön az a pillanat hogy leblokkolok és hirtelen nem tudok mit írni? Megkérdeztem a lányt hogy neki tetszik e hogy minden nap halljuk egymást. Azt mondta igen, mert régen megszokta hogy valakivel beszélget minden nap (az ex barátjával) és jól esik neki hogy újra van kivel, persze nem akárkivel. Szóval ezzel azt akarta mondani hogy én nem akárki vagyok?
2019. febr. 10. 13:23
 1/2 TheHoboKingdev ***** válasza:
Barátom,gyorsan hívd el randizni,ha nem akarsz baráti zónáb kerülni.Amúgy ha szereted,nem lesz olyan,hogy nem tudsz miről beszélni.
2019. febr. 10. 15:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Fogunk is randizni, csütörtök vagy péntek. Addig fenn kell tartani a témát
2019. febr. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!