Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy küzdjek érte?
Barátnőddel beszéld meg, mondd meg neki, hogy ne fogja rád. Elég gyerekesen viselkedik, bár valószínűleg azok is vagytok, de ennyi felelősségtudat már lehetne benne, hogy elvállalja, amit csinált.
Amúgy nagyon "szép" barátnőd van.. Én nem fognám rá a barátnőmre, ha semmi köze hozzá, így meg végképp nem is jutna eszembe se ilyen, hogy egy srác előtt, aki tetszik neki, kellemetlen helyzetbe kerüljön miattam.
Szerintem ha a sráccal beszélni kezdenétek, nyugodtan elmondhatod neki, hogy hogy volt a sztori. Azt is, hogy közösen terveztétek, de végül kihátráltál belőle.
Amúgy nem gondoltál még arra, hogy szándékosan akart ilyen helyzetbe keríteni téged? Nem lehet, hogy neki is tetszik a srác, és direkt csinálta, mert tudta, hogy ezt úgy sem díjazza és ha megtudja, feléd sem fog nézni? Én elgondolkoznék ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!