Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amire beindul egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amire beindul egy fiú fantáziája, mivel tudom húzni az agyát?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már régóta szemezünk suliban. Oda is mentem már hozzá, beszéltünk kétszer, és látom rajta, hogy tetszem neki, csak fiatalabb nálam fél évvel és szerintem ez visszatartja. Mi az, amire tuti felbátorodna vagy legalább is elhatározná magát? Normális válaszokat légyszi!

18/l

2019. márc. 23. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szemezéstől is megijed szerinted a szexibb dolgoktól nem fog? :D
2019. márc. 23. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

A kérdés és a leírás nincs összhangban :)

Dekoltázs, ajakfeny, nyald a szád szélét mikor rád néz bármi ;)

2019. márc. 23. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Szemezésnél pont hogy magabiztos, tartja a szemkontaktust, de nem jön amúgy oda.

2. kommentelőnek: Talán nem konkrét a kifejtés. Azt szeretném, hogy minél jobban megtetszek neki vagy hogy izgalmasnak tűnjek, ezért végre lépjen ő is.

2019. márc. 23. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet félénk. Menj többször beszélgetni, hátha feloldódik! ;)
2019. márc. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!