Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Beindul a gép, de nincs kép....

Beindul a gép, de nincs kép. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Beindítom a gépet felpörög minden, proci hűtő, hdd, stb. De nincs kép. Csak annyit csináltam, hogy billentyűzeten hosszan nyomtam a del-t, hogy megnyissam a biost, azóta nincs kép és a biost se nyitotta meg. A videókártyám egy gtx 1050ti, oldalán van világítás. Az egyik gigabyte, az mindig világít a másik a fan stop, csak akkor világít ha nem pörög a ventilátor. Indításnál mind a 2 szokott világítani, de a fan stop most 3 mp-nként nem világít fél mp-ig. És ez folyamatosan így van. Már volt egyszer ilyen problémám, akkor minden tápegységhez csatlakozó kábelt lecsatlakoztattam arról, amelyikre volt csatlakoztatva, és vissza. Akkor ez meg is oldotta a problémát, de most nem. Csináltam bios reset-et is, de az se segített. Szervízbe ha nem muszáj, nem akarom elvinni. Válaszokat köszönöm!
2019. márc. 17. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
ez most lehet egy elégé retardált válasz de + 6 pin rá van kötve ? nem rántottad ki véletlen lehet ez a kártya így jelzi hogy nincs rá kötve nem tudom egy próbát meg ér .
2019. márc. 18. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:

kb 6 órája vettem egy vga karit használtan,és ugyan ez a jelenség! másik alaplapban kiválóan megy viszont!

vedd ki a kártyát,takarítsd meg a PCI-E csatoló foglalatot.

kábeleket meg ahogy előttem írták nézd át! esetleg áramtalanítsd egy órára a gépet hátha!

2019. márc. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!