Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok a helyembe?
Figyelt kérdés
Baratom mar parszor célzott ra h szopjam le. Viszont en mindig elleneztem. Neha idegessegembe mondtam h azert nem mert hasznalt fsz nem lesz a szamba es undorito az a lany akivel egyutt volt. Most visszahhallottam hogy mondta ugy kb 5 havernak h jo lenne ha leszopnam. Nagyon szarul esett h ilyenekrol beszel masnak. Aztan ez volt h egesz nap a tema/veszekedes. Mit tegyek?2019. márc. 18. 17:33
11/17 anonim válasza:
Amúgy tizenéveskorban az első pár párkapcsolat nem feltétlen a szexről szól elsősorban, első:D
12/17 anonim válasza:
“Neha idegessegembe mondtam h azert nem mert hasznalt fsz nem lesz a szamba ”
Ilyet mondani....
“Kiakadnátok a helyembe?”
Azon,hogy erről beszélt a haverjaival?
Nem.
mit gondolsz miről beszélnek a tini fiúk?:D
13/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csunyat mondtam, de hidd el a csaj pfuu. Egy okadek az egesz es engem szid (egy rossz szavam nem volt hozza addig amig nem jutott el a fulemig pár szava) aztan par honapja osszefutottunk azt meg se mert szolalni.. undorito maga a kulso es a belso is. Es tudom h ez a tema.. de ne ilyen legyen mar h ő engem szopasra akar ravenni😅 en se meselem a csajoknak h neha nem all fel stb..
2019. márc. 18. 21:25
14/17 anonim válasza:
Hat ezek alapjan szerintem eleg egyertelmu a valasz: vess veget mindennek!
15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ra kepes... Tulsagosan szeretem.
2019. márc. 18. 21:59
16/17 anonim válasza:
Én ki akadnék valószínűleg eléggé..nyilván a pasik beszélnek ilyenekrol de azért na.mégis a barátnője vagy nem valaki kis k@@@a akivel azt csinál amit akar . Ha nem akarod le szopni akkor nem kell eroltetni lehet majd egyszer ki próbálod és Meg szereted de ha te nem érzed úgy hogy ki akarod próbálni vagy akarmi akkor szerintem ezt tartsa tiszteletben.
17/17 anonim válasza:
Ez a srác egy szenny akivel együtt vagy és az is árulkodó jel, hogy te szereted.
Időmet sem pazarlom erre a válaszra, hagyd ott a francba, ha nem érted miért akkor kár volt ennyit is leírnom.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!