Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért raknak be mindig a lányok friendzoneba?
Röviden magamról : 16 éves fiú vagyok eléggé zárkózott. Barátaim nagyon nincsenek csak néhány. Nem is nagyon szoktam eljárni sehova, pedig az osztalytarsaim mind bulikba járkálnak, de ez szerintem korai. Vagy eltúlzom? Ráadásul volt egy lány aki minden jelet mutatott
hogy bejövök neki mégis a friendzoneba kerültem. :(
Mitcsinálok rosszul? Egyébként azért a Felnott kapcsolatok temaban kerdezek, mert a tapasztaltabbak velemenyere vagyok most kiváncsi.
Nincs friendzone, azt a te fejed vetíti ki és rettegsz tőle, hogy belekerülsz. Azért néz rád barátként, mert nem tudsz nem barátként közeledni hozzá vagy viselkedni vele. Félsz hogyha olyat mondasz vagy csinálsz, akkor elrontod és már nem fogsz tetszeni neki, ezért nem csinálsz semmit vagy nem mondasz semmi olyat, ami felkeltené az érdeklődését. Így hamar elveszik a kezdeti érdeklődése is.
Próbáld növelni az önbizalmadat, szeresd meg magad, gyakorold a beszélgetést másokkal. Barátkozáshoz is kell, anélkül nehéz megismerni és nem fog elindulni semmi kötődés, szimpátia. Nem kell bulikba járnod ha nem érdekel, keress dolgokat amiket izgalmasnak tartasz és lekötnek. Nézz körül a suliban milyen lehetőségek vannak, lehet megtetszik valami és tudsz barátkozni is.
Elsőnek van igaza, de ne sértődj meg rajta!
A többiek nem mondják jól, a friendzone létezik.
Hogyan kerülheted el a friendzonet?
- Ne legyél egy csicska, csak olyan szívességeket tegyél meg neki, amiket egy idegennek is megtennél.
- Ne barátkozz! Az elejétől fogva éreztesd, hogy te nem csak barátságot akarsz.
- Minél kevésbé fontos neked, annál fontosabb leszel neki. Sajnos ez így működik.
- Ne keresd a társaságát, mint egy kutya. Hagyd, hogy ő keressen! Ha nem keres akkor sajnos bukó.
Ha tudsz angolul, kezdd el olvasni redditen a r/TheRedPill subredditet! Sokat tanulhatsz onnan.
Köszönöm a válaszokat!
#5 most voltam felsofokuzni szoval majd ranezek az oldalra!
Egy egyszerű válasz a bonyolult kérdésedre: Mert túl komolyan veszed őket.
Higgy nekem, szard le őket és mindegyiknek tetszeni fogsz.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!