Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Helyes lány", ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Helyes lány", ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Nekem kb. úgy esett, hogy nem is annyiraa szép, inkább helyes... Egy sráccal beszélgettem.
2019. márc. 17. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, a helyest a fiúkra mondják általában. Simán lehet ettől függetlenül, hogy tetszel neki, csak nem akar egyből rád mászni, és ilyen lightos kifejezést használt csak.
2019. márc. 18. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem vagy helytelen.
2019. márc. 18. 09:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Cuki, aranyos, kedves.

Hogy takar-e többet ez annál, mint egy haver, barát, akivel jó együtt tölteni az időt, ezt csak tőle tudod meg.

2019. márc. 19. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen beállítottságú és vérmérsékletű a srác. Van akinél a jó csaj vagy ugyan azt jelenti, mint másnál az életem értelme/szerelme. Neked kell tudni, hogy milyen a csávó és hogy hogyan mondta, mimika, satöbbi. Ha közömbös volt és nem látszott rajta különösebb érdeklődés(amire a kérdésedből ítélve nagyobb esélyt látok), akkor szerintem csak nem akart téged megsérteni, ezért mondta.

18/F

2019. márc. 19. 20:16
 15/15 anonim válasza:
Enyém a kérdés, egyértelműen többet akart. Amúgy tini sem vagyok már.
2019. márc. 20. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!