Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú akivel táborban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akivel táborban ismerkedtem meg. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

több egyértelmű jel is utalt rá hogy tetszek neki például

folyton ott volt ahol én és egyszer kétszer próbált is beszélgetni.A tábor óta már eltelt több mint fél év és ha egy helyen vagyunk folyton felém néz.Nem tudom hogy a 4 év korkülönbség a baj vagy nem mer lépni.

2019. márc. 17. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Ahogy kivettem a sztoriból beszari lehet. Ha arra nincs mersze, hogy rendesen a tudtodra adja az akaratát, akkor még nem elég érett a dologhoz...
2019. márc. 17. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
és tudsz valami tanácsot adni hogy mit csinálhatnék
2019. márc. 17. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nemtudja, hogy tetszel neki...

Mosolyogj rá, amikor rád néz, az a legjobb megoldás...m

2019. márc. 17. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

ha Neked is szimpatikus, Te is megteheted az első lépést bátorításként, lehet hogy megvan az oka hogy félénk

párom mikor még nem voltunk együtt eleinte fél éven át nem tett semmit pedig gondolta hogy tetszem neki, csak én nem mertem elmondani Neki, mert túl sok csalódás ért előzőleg (leginkább magamban csalódtam hogy azt hittem hogy lesz más baráti kapcsolataimból több, de csak elzárkóztak tőlem teljesen mikor próbálkoztam), és nem tudtam eldönteni, hogy jól gondolom-e, hogy tetszem Neki vagy nem, és inkább nem akartam zavarni

aztán csak elmondta, mire én is elmondtam, és hát... több mint két éve együtt vagyunk már :D

22/F

(és párom 19/L)

2019. márc. 18. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!