Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régi osztálytárs? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi osztálytárs? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
(Középiskolás vagyok már.) Egy általános iskolás oszt.társam régebben is tetszett kicsit, de csak ritkábban beszéltünk. Tipikus csendes lány voltam. (Most is, de most már nem vagyok annyira félős mint voltam :D) Eltelt 2 év ballagás óta, és 2 ember kivételével nem tartom senkivel a kapcsolatot. Facebookot nem igazán használom egy ideje, de felmentem, és láttam hogy sokkal jobban néz ki mint ahogy emlékeztem rá, és mégjobban megtetszett, eszembe jutottak emlékek, mert bírtam csak nem mondtam neki. Hülyén hangzik, de azóta nem láttam, pedig nem lakik messze 😂 Szerintetek hagyjam inkább, vagy mondjuk likoljam egy képét, esetleg ráírjak? Fura sztori tudom. 😅 Nem voltunk sose annyira jóban, fura lenne ha lépnék valamit?
2019. márc. 14. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki mer az nyer :D

Ha van miről eldumálni, írj rá, aztán meséled el mi lett xP Hajrá :D

2019. márc. 14. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz vagyok téma kezdeményezésben :D Nem tudom mit kéne.
2019. márc. 14. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj rá...
2019. márc. 15. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell like-olgatni, inkább csak írj rá. Ha nem vagy jó témakezdeményezésben de jól nézel ki és tudod, hogy valószínűleg tetszel/tetszenél neki, akkor kezdheted egyből azzal is, hogy tetszenek neked a képei és miújság van vele. Vagy csak simán miujság van vele, :D ahogy gondolod, te tudod, hogy mi lenne a megfelelő.

18/F

2019. márc. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!