Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy osztálytárs, aki nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytárs, aki nem annyira jó képű, (férfiként mondom) nem is öltözködik jól, mégis tapadnak rá a csajok. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Én nem tudom mit csinálhat. Egy csomó csajjal írogat, és randizik.

2019. márc. 13. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van tekintéje..ennyire egyszerű az egész,ezt csak azért mondom mert magamból indulok ki,én sem tartom magam atom jó csávónak,persze rossznak se..olyan aranyközépútnak na..mégis minden tekintetet magamra tudok vonzani ha megjelenek valahol,vannak ilyen emberek akikben már ha meglátják érzik hogy egy magabiztos egyenes ember,és ha emellé jó meg vicces az már megnyerő..nem is kell kinézzen kb sehogy se..egy bűn ronda ember is lehet megnyerő..mindenhol az a lényeg mint egy kisboltba tudd magad eladni,ismerjék meg a jó oldalaidat vagy így vagy úgy..a rosszakat meg el kell rejteni jó mélyre..lehet ez a tag is ronda, de biztos egy tekintéjes jófej intelligens csávó ez lehet a sikere.
2019. ápr. 2. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!