Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit gondol az osztálytársam? Akar valamit a srác vagy csak én képzelek bele többet?
2. Év végén úgy is elváltok, nagy baj nem lehet.
Viszont ha jól kijöttök elég erősek lehettek hogy folytassátok ha ritkábban is találkoztok. Minden attól függ hogy mennyit jelentetek egymásnak. Illetve hogy mennyire gondolná komolyan. Például ha elmentek más suliba vagy bárhová nem fog első adandó alkalommal megcsalni.
Te tudod mit érzel iránta, viszont jól tudom milyen ügyesen tudja az ember visszafogni az érzéseit. ;) Nem az a legfontosabb hogy legyen valakid, suliban lehet másképp viselkedtek mint amúgy ha találkoztok.
Valami egyszerűbb helyre elmehetnétek hogy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz, aztán vagy jól kijöttök vagy ha olyat hallassz ami nem tetszik akkor kiverheted a fejedből.. (Enni, sétálni, bármi megteszi csak ne sulis környezet)
Csak szexre nem vagyok vevő ugyanis én magamat elég normálisnak tartom és nem fekszem le olyannal akivel nem vagyok együtt. Nem is menne..
A másik meg az h én amugy se vagyok az a dögös cicabab. (Van önbizalmam, nem momdanám magam csúnyának de tény h vannak szebb lányok is nálam) szall ezért nem értem mivan mert nagyon sok szép lány barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!