Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnomnek nagy kuszkodes aran sikerult ellmomdanom hogy, nem e gondolja hogy kikene szedni a szemoldoket, de a vilagert sem hajlando, pesig igy nagyon furan nez ki, nem csunya, csak nagyon fura, sokkal jobb lenne vekony szemoldokkel, mit tegyek?
1. Baromság, hogy izgultál emiatt, és nem merted elmondani, tök felesleges volt ez a nagy izgalom. De azért cuki vagy :D
2. Ha neki úgy jó, akkor miért kéne kiszednie??
De,elveszi a szepseget az a szemoldok, raadasul szerintem ketten vagyunk a kapcsolatban, legalabb meg probalhatna velem leulni beszelni, nem pedig ordibalni hogy jajj nem is tetszettem meg ilyenek.
Mondjuk lehet hozza tesz hogy meg van neki.
Elöször is, az a barátnöd szemöldöke, ö dönti el, neki hogy tetszik.
Masodszor, mégha ketten is vagytok egy kapcsolatban, saját magáról mindenki egyedül dönt.
Neked két lehetöséged van: vagy elfogadod úgy, ahogy van, vagy keresel más valakit, de eröltetni, rábeszélni valamire nem szabad!
Hát, szerintem Te meg tanulj meg írni, lehet úgy jobban tetszenél neki :)
A vékony szemöldöktől nő létemre a falra mászok :)
Azt kérdezed, hogy mit tegyél?
Elárulom: ha ő nem akarja, neked pedig így nem tetszik, akkor hagyd ott, ne szomorítsátok egymást!
F.
Ember, legyen ez a legnagyobb gond a kapcsolatotokban!
Remélem te tipptopp módra nézel ki, ha már egy szemöldök zavar. Szerintem, amikor összejöttél vele, ugyanilyen volt neki. Úgyhogy berend történt valami, ha most hirtelen kezdett el zavarni a dolog. Ha meg eddig is zavart, őt meg láthatóan nem eddig sem, azért mert a pasija vagy, még nem fog saját magán változtatni.
Elsősorban mindenki saját magának akar és kell, hogy megfeleljen! Még akkor is, ha kapcsolatban van az illető. Attól, hogy együtt vagy valakivel, még nem úgy ugrál a másik, ahogyan te fütyülsz.
Jelenleg a vastag szemöldök a divat. Sőt, egyre több híresség egyáltalán nem szedi, a természetes forma a menő most.
De egyébként meg az ő teste, szerintem ne szólj bele. Nem egy kellemes dolog, nekem vérzik is néha, ha kiszedetem. Ha neki jó ahogy van, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!