Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakítsak egy lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Szóval a sztori elég bonyolult. Néhány hónapja fogadtunk a haverjaimmal hogy elkerem e egy full idegen csajnak a számát csak úgy random az utcán. Hát oda mentem, mondtam neki pár bókot és megadta a számát meg én is az enyémet. Azután nem akartam hívni de ő nagy meglepezésemre felhívott hogy mikor lenne időm találkozni. Mondom vmelyik nap mind1 és szóval elkezdtük dumálni mindengéléről és szerintem bírt engem de én nem igazán bár nem akartam kimutatni ezt. Aztán sokszor találkoztunk stb de én sosem szerettem csak úgy sodródtam az árral. Gyakorlatilag a saját hazugságaim csapdájába estem. Most lett elég de nem akarom megbántani vagy ilyesmi valami indok kellene hogy miért nem akarok vele találkozni többé.

2019. márc. 6. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már kamu indokkal jöttetek össze akkor legyen annyi gerinced és őszintén mondd meg neki a szakítás okát! Vagyis nem szimpatikus. Megismerted jobban és nem tetszik. Ennyi!
2019. márc. 6. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ülj le kérlek, beszélnünk kell. Néhány hónapja fogadtunk a haverjaimmal hogy elkérem-e egy full idegen csajnak a számát csak úgy random az utcán, hát oda mentem hozzád. Azután nem akartalak hívni de nagy meglepetésemre felhívtál, hogy mikor lenne időm találkozni. Szóval elkezdtük dumálni mindenféléről, és szerintem bírtál engem de én nem igazán bár, nem akartam kimutatni ezt. Aztán sokszor találkoztunk, de én sosem szerettelek, csak úgy sodródtam az árral. Gyakorlatilag a saját hazugságaim csapdájába estem. Ne haragudj, nagyon sajnálom hogy egy ostoba kis fsz vagyok, és játéknak néztelek, remélem a sors úgy hozza, hogy olyan párod legyen, akit tényleg megérdemelsz, én pedig 100szor vissza kapom ezt az élettől. Még egyszer nagyon sajnálom, hidd el, nálam már csak jobb jöhet!"
2019. márc. 6. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem akarom neki azt mondani hogy ja bocs csak fogadtunk és te voltál az áldozat. Nem akartam tőle semmit de minél előrébb mentunk az időben annál nehezebb elmondani az igazat
2019. márc. 6. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem őszintén meséld el neki a sztorit, és, hogy milyen kis dedóssal áll szembem. Ennyivel tartozol neki, ő meg neked egy hatalmas tökönrúgással.
2019. márc. 7. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges bealáznod a lányt a fogadós sztorival.

Annyit mondj, hogy jobban megismerted, de nem lettél szerelmes, te valaki mast keresel. Nem vagyotok annyira egy hullámhosszon, stb stb.. Erről senki sem tehet, ez így alakult. Lehet ő is hasonlóan érez.

2019. márc. 8. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értelek, tök egyszerű az egész. :D

Ha már biztos vagy a döntésedben akkor Egyszer utoljára találkozz vele. Mesélj neki arról hogy mi kapcsán mentél oda hozzá/ismerted meg. Aztán elmondod hogy "Hát egész jól éreztem magamat veled de....nem hiszem hogy lenne közös jövőnk.... ezek miatt nem szeretnék többet randizni/találkozni."

Fontos!

Azt a részt hogy a haverjaiddal fogadtatok... Ne úgy meséld el, hogy te neked ő egyáltalán nem tetszett, meg ezt az egészet egyáltalán nem kívántad.

Hanem legyél vele kíméletes és úgy mond el hogy valójában a fogadás volt a dolgok eleje nem pedig a te tetszésed, de te (komolyan) megpróbáltad. Viszont amiért nem a tiszta vonzalom miatt mentél el már vele az elején, meg ugye kissé sodródtál az árral és mert a talik közben rájöttél hogy neked a "MI" nem működünk, azért most úgy érzed hogy őszintén el akartad neki mondani a dolgokat (megtisztelve őt) és így véglegesen lezárni a dolgokat.

Végső tipp: A cél hogy őszinte legyél vele, és ne bántsd meg + ne jöjjél ki úgy a dologból mint egy tuskó.

Amit fent én ajánlottam az egy Karcsúsítás. Ha úgy érzed hogy ezzel nem lennél vele őszinte akkor csak mond el neki a dolgot ahogy fent leírtad, vagy akár mutasd meg neki a kérdést.

F/20

Kérlek szépen, meséld el vagy itt egy kommentben vagy akár privátban, hogy mi lett a vége :D kíváncsi vagyok

2019. márc. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!