Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak egy lánnyal?
Szerintem felesleges bealáznod a lányt a fogadós sztorival.
Annyit mondj, hogy jobban megismerted, de nem lettél szerelmes, te valaki mast keresel. Nem vagyotok annyira egy hullámhosszon, stb stb.. Erről senki sem tehet, ez így alakult. Lehet ő is hasonlóan érez.
Nem értelek, tök egyszerű az egész. :D
Ha már biztos vagy a döntésedben akkor Egyszer utoljára találkozz vele. Mesélj neki arról hogy mi kapcsán mentél oda hozzá/ismerted meg. Aztán elmondod hogy "Hát egész jól éreztem magamat veled de....nem hiszem hogy lenne közös jövőnk.... ezek miatt nem szeretnék többet randizni/találkozni."
Fontos!
Azt a részt hogy a haverjaiddal fogadtatok... Ne úgy meséld el, hogy te neked ő egyáltalán nem tetszett, meg ezt az egészet egyáltalán nem kívántad.
Hanem legyél vele kíméletes és úgy mond el hogy valójában a fogadás volt a dolgok eleje nem pedig a te tetszésed, de te (komolyan) megpróbáltad. Viszont amiért nem a tiszta vonzalom miatt mentél el már vele az elején, meg ugye kissé sodródtál az árral és mert a talik közben rájöttél hogy neked a "MI" nem működünk, azért most úgy érzed hogy őszintén el akartad neki mondani a dolgokat (megtisztelve őt) és így véglegesen lezárni a dolgokat.
Végső tipp: A cél hogy őszinte legyél vele, és ne bántsd meg + ne jöjjél ki úgy a dologból mint egy tuskó.
Amit fent én ajánlottam az egy Karcsúsítás. Ha úgy érzed hogy ezzel nem lennél vele őszinte akkor csak mond el neki a dolgot ahogy fent leírtad, vagy akár mutasd meg neki a kérdést.
F/20
Kérlek szépen, meséld el vagy itt egy kommentben vagy akár privátban, hogy mi lett a vége :D kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!