Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam meg neki, hogy mit veszít?
Szóval a fiú 17 és 16 éves vagyok. Nem egy suliba járunk. Szóval így egy társaságból kivált négy ember, ő, én, és még egy fiú és egy lány. Így találkozgattunk párszor
Elkezdtünk tetszeni egymásnak, mindig beszéltünk messen, meg ilyenek, kb egy 2 hónapig. Kb két hete elkezdtem durván nem érdekelni
Szóval nem ír, ha én írok ekkor elbeszélgetünk de alig van témánk..szóval eldöntöttem,hogy akkor engem már nem érdekel
Most viszont szeretném ha rájönne, mit vesztett(nem voltunk még együtt, csak 1 csók volt, és sok szájrapuszi)
Szóval 172 centihez 72 kg vagyok, de már fogytam 8 kgot, szóval még kb.10et le szeretnék adni, hátha már csak ez is ráébresztené. Egyszerűen nagyon fáj, hogy így "ejfelejtett".
Mit tehetnék még? És hogy könnyebb legyen?
Nagyon ügyes vagy, hogy 8 kg-t leadtál, és ha nem is 10-t de még legalább 5-t adjál le.
DE ne ez a lúzer gyerek miatt, hanem azért mert akkor te is jobban fogod érezni magadat, nagyobb lesz az önbizalmad és sokkal jobb pasikat fogsz bevonzani a megnött önbizalmaddal.
Ha alapjába véve nem érdekled, lehetsz te bármilyen bomba formában lévő lány, akkor se fogod őt érdekelni. Ezt fogadd el, mert így van.
Lehet, hogy a csók és a puszik után azt gondolta, hogy rövid időn belül összejössz neki, aztán, hogy nem így lett, más alternatíva után nézelődik.
Aki össze akar veled jönni, és komolyabban tervez veled, az nem fog így viselkedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!