Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy enyhítsem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy enyhítsem ezt az erős érzést?

Figyelt kérdés

A helyzet elég különös. Nem szeretnék nagyon sok információt megadni, viszont nagy vonalakban le szeretném írni, hogy mit érzek és tanácsokat szeretnék kérni a helyzet megoldására.

Van egy tanár, aki 15 évvel idősebb nálam. Már tavaly tavasszal is furcsán éreztem magam a közelében, viszont ez december környékére erősödött meg igazán. Amit tudni kell, hogy engem Ő nem tanít, viszont az iskolámban igen. Nem az a fajta tanár, aki irtó helyes és minden diákjának tetszik. Számomra eddig is vonzó volt, de november és december óta tök sokat beszélgetünk (szünetekben vagy az utcán) és kiderült, hogy nagyon sok közös érdeklődésünk van, illetve érzelmileg hasonlítunk. Több osztálytársam is említette már, hogy úgy viselkedik velem, mintha belém lenne zúgva. Erről nem tud senki: viszont már leveleztünk is (Ő írt rám). Hihetetlenül egy hullámhosszon vagyunk. Eddig próbáltam magamba szorítani az érzéseimet, de már nem megy: nem tudok nem Rá nézni és pirosodok a közelében (ami Rá is jellemző). Sokszor történt már olyan hogy megfogta valami okból a kezem és mondta hogy "milyen hideg" és melegítgette.

Attól tartok, hogy amit érzek az nem puszta rajongás, mivel számomra is vannak hírességek,akikért "oda vagyok" , de az meg sem közelíti ezt az érzést.

Azt el szeretném mondani, hogy erősen vallásos, szóval nem hiszem hogy azért viselkedik velem olyan figyelmesen, hogy aztán megfektessen. :)

Tisztában vagyok vele,hogy ha bármi történne köztünk abból egyikünk sem jönne ki jól, szóval azért írom ki ezt a kérdést, hogy mégis hogyan tudnám megoldani. Egyszerűen éjjel is csak Rá gondolok, nem sikerül kiverni a fejemből. Ha valakinek van bármi ötlete az Ő, illetve az egész érzés elfelejtésére, akkor kérem segítsen.

2019. febr. 28. 19:17
 1/2 Thispain ***** válasza:
Hódítsd meg 18 évesen.
2019. febr. 28. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha 14-5 éves vagy az nagyon gáz , mert elfog mullani igen hama ez az érzés. Ha 16-7 között vagy akkor talán 18 -ig megmaradnak az érzéseid. Tudod ő semmi képpen sem kezdhet ki veled, saját erkölcsi kötelessége lenne , hogy finom le építsen.
2019. márc. 1. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!