Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak részegen voltam neki jó?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik és ő ezt tudta is, beszéltünk is párszor írásban persze, élőben csak pár mondatot, egy évig voltunk osztáltársak. Én visszahúzódó vagyok sajnos. És azt gondoltam ez is lehet a baj. Elvileg neki is tetszettem. Viszont találkoztunk egy buliban és ő berúgott először csak néztük egymást aztán odajött hozzám és rögtön megölelt és onnantól végig úgy táncoltunk, meg is csókolt. Végül elszakadtunk egymástól, neki is meg nekem is ott voltak a barátaim és már nem mentem oda hozzá mert nem mertem. El sem köszöntünk egymástól. Így most olyan érzésem van hogy csak a bulira kellettem neki, főleg hogy nem is ír nekem semmit.
Most akkor ez csak ennyi volt?
2019. febr. 25. 12:45
2/2 anonim válasza:
Ez nekem 14-5 éves illatúnak érződik ! Van esélyed , csak józanul félénk a srác. Probálj vele beszélni valahogy netten vagy élőben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!