Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek hogy elhagy mert egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy elhagy mert egyszer látta hogy nem álltam ki magamért?

Figyelt kérdés
Legtöbbször probálom megvédeni mindettől amitöl meg is védtem. de egyszer a szeme elött bevallottam hogy féltem féltem egy sráctol aki 2 ével idösebb nálam. ö érte ütnék bárki lenne aki probálkozik már ha a szájára veszik azt sem hagyom anyiban, de mult hét pénteken mondta nekem az egyik barátja a srácnak hogy jöjek vele leboxolni a dolgot. és akor ott ült meletem ö is és azt mondtam hogy nem akarok mert félek pedig ez nem igaz egyszerüen csak nem érdekel a srác verekedni meg nem akarok a semiért. ezért azt mondtam hogy félek mert tudtam ha elkezdem magyarázni hogy nem akarom egyszerüen csak nem akarok verekedni. mert ha ö jöne ki belöle jobban akor az nekem fájna. viszont ha én nem akarom mert van egy visza esö emlékem mikor nagyon ösze kaptunk a testvéremel a bátyámal és nagyon keményen vérzet én meg nem és igy utolag rosz ere visza gondolni. és csak nem akarom hogy ez még egyszer elö forduljon nem akarok az embereknek fájdalmat okozni. és ez anyira szar mert ha ezt mondanám csak anyit kapnék válaszul hogy csicska gyáva meg stb ezért csak anyit mondtam félek és akor ö is ott volt és most félek hogy mert egyszer kimutatam hogy félek ell akar majd hagyni mert már nincs szüksége rám mert mikor elmondja hogy mik az erényeim amiért szeret mindig az érzéseimet azt hogy menyire tudom öt szeretni ezeket mondja de mondja azt is hogy vaskos és erös vagyok és félek hogy ezután nem igy gondolja az érzéseimet csak azért mondta hogy ne csak azt mondja hogy erös vagyok és most tartok atol hogy ez után elhagy mert ugy gondolja hogy nem tudok érte ki álni ezért férfiként nem vagyok neki megfelelö mit gondoltok? Szertetném halani nök és egyben férfiak véleményét köszönöm a helyes irásért meg bocsánat csak már fárad vagyok és nincs türelmem ugy irni???

2019. febr. 24. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Egyem a zuzád :D. Akkor várhattál volna holnapig, mert ez így nehezen érthető volt. Nem hiszem, hogy ezért otthagyna a csaj, de ha igen, akkor annyit is ért, szóval aludjál nyugodtan.

32/f

2019. febr. 24. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hamarabb hagynék ott olyan pasit, aki mindenért verekedni akar. Ki tudok állni magamért, a pofám leszakadna ha a barátom verekedni akarna mert valaki mondott rám két csúnya szót.. Zsák a foltját, barátnőd is ekkora véglény lehet ha ez bejön neki.
2019. febr. 24. 23:56
 3/3 anonim válasza:
46%

utolsó, majd amikor beraknak egy bőröndbe a bokrok közé valahol tarnaröcsöge alsón, akkor lehet rájössz, nem is vagy annyira wonderwoman.

Rendszerint az ilyen harcos kislányokat támadják be előszeretettel, aki meg tudja védeni önmagát.

2019. febr. 25. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!